Het juiste adres voor uw gastouder en voor kinderfeestjes

Over ons

 In 2003 begon ik met mijn werk als gastouder in Meppel. Mijn drie kinderen waren toen 6, 4 en 4 maanden Ik ben in het bezit van diploma's hiervoor; waaronder het EHBO voor kinderen. Regelmatig volg ik cursussen om mijn kennis over kinderen te vergroten. Ook ben ik geregistreerd in het LRKP, waardoor ouders recht hebben op kinderopvangtoeslag. Al jaren vang ik met passie kinderen op in de leeftijd 0 tot en met 4 jaar.

In september 2017 verhuisde ik met man en kinderen naar een boerderij in het buitengebied van Ruinen en Koekangerveld. Daar werk ik met nog meer plezier. Nu vallen hobby en werk prachtig samen op een unieke locatie; de pony's, waaronder de Shetlanders Donna en Witje, staan nu bij ons op de boerderij. De kinderen kunnen tijdens gastouderopvang en kinderfeestjes met ze knuffelen, poetsen en verzorgen. 

Tijdens de gastouderopvang zijn regelmatig terugkerende thema's: seizoenen, feesten en natuur.

Wat we vaak doen; dieren verzorgen, moestuintje onderhouden, muziek maken, lezen, knutselen, bakken en er is veel gelegenheid om zowel binnen als buiten te spelen. We vieren de verjaardagen van de kinderen en voor vader- en moederdag maken we een cadeautje.

Ik ga uit van de interesses van het kind: Het spelenderwijs ontwikkelen in een veilige en stimulerende omgeving. Persoonlijke aandacht, goed samenwerken en overleggen met de ouders zijn belangrijke uitgangspunten voor mij.